zondag 26 mei 2013

Een heel leuk weekend!

Vrijdag: uit stage door naar een bedrijven toernooi bij cto'70! Dat was tot op heden de voetbal club van Nick. Lekker gevoetbald tussen de mannen, dat tempo ligt wel hoog hoor. Zeer tervreden met de 5de plaats van de 10. Gelukkig geen last van mijn knieën. Sta op de wachtlijst voor een operatie dus ben heel blij dat er geen gekke dingen zijn gebeurt!

Zaterdag: opstaan met spierpijn, maar dan ook echt overal SPIERPIJN! Weer een voetbaldag maar dit keer een kennismaking bij vv 't goy. Hier gaat nick de hoofdklasser dames 1 trainen/coachen. Heerlijk gegeten en kennisgemaakt met een leuke groep meiden. Toen was het tijd om om te kleden voor een fout feest! Daar liep ik dan: mosterdgele broek, groen geruite sokken erover heen, blauwe schoenen met fel gekleurde veters, roze lange mouwen shirt, blauw met wit geruite blouse,  groen shirt erover, oranje hoed op en blauwe bretels! Verschrikkelijke combi en dus fout... Er was een fotohokje aanwezig en de hele avond konden we onbeperkt foto's maken, heel leuk! Het resultaat een dag erna was nog leuker! Hahaha

Zondag: Een vakantie naar Frankrijk geboekt. Samen met nick voor het eerst kamperen! Op Camping Le Domaine de Ker Ys **** @St-Nic in Bretagne. Een super plek. Hopenlijk schijnt het zonnetje daar dan mooi! Binnekort kampeer spullen aanschaffen en uiteraard alvast spullen reserveren bij familie (he mam☺)! Nog even druk met school en dan genieten!

TOP WEEKEND!

donderdag 16 mei 2013

Notitie boekje

Bij mij op school word ik ondersteund door een vreselijk lieve manager! Iemand die weet wat ik nodig heb en er altijd voor mij is! Het is verschrikkelijk belangrijk dit soort mensen in je omgeving te hebben.... Iets wat zij mij heeft geleerd: What matters most is how you see yourself! Wijze woorden waar ik echt wat aan heb gehad! Met oog op de vakantie alvast een bedankje gemaakt voor de steun, hulp en betrokkenheid!

dinsdag 14 mei 2013

Coca cola!

De nieuwe actie van coca cola. Ik vind hem leuk! Blikje Priscilla zelf kunnen maken op station Amersfoort, op de eerste schooldag na 3 weken vakantie... Flesje Nick een dag later gescoord in de AH to go! :)

zondag 12 mei 2013

Tablet hoes

Zelfgemaakte tablet hoes voor mijn moeder! Uitraard incl. Tablet :) even verwent maar dat verdient ze!!! ♥

dinsdag 7 mei 2013

Theedoeken

Op stap naar de nijhof. Vond ik deze geweldige theedoeken! Wijze woorden, nu nog naleven....

maandag 6 mei 2013

Stempel gegutst

Eigen stempel gemaakt die kan ik verwerken op zelfgemaakte producten! Super handig en leuk om te doen.

zondag 5 mei 2013

Geitje Gijs!

Opzoek naar sprookjes kwam ik bij de zeven geitjes en de wolf. Dat inspireerde mij om en geit als knuffel te maken. Met een silhouet van een wolf op zijn buik. Weer lekker naturel qua kleuren, daar houd ik van! Alleen nog de armen dan is gijs klaar.
웃 웃 웃 웃 웃 유 유 유 웃 웃 웃 유 유 웃 웃 웃 유 유 웃 유 유

Scooter & fiets kussen maken ☺

Een tijd geleden begonnen om kussens na te maken. In mijn eigen kleurenlijn, grijs, bruin en wit! & natuurlijk eigen initiale (PE) en geboortejaar (93). Scooter is af nu de fiets nog!