dinsdag 14 mei 2013

Coca cola!

De nieuwe actie van coca cola. Ik vind hem leuk! Blikje Priscilla zelf kunnen maken op station Amersfoort, op de eerste schooldag na 3 weken vakantie... Flesje Nick een dag later gescoord in de AH to go! :)

6 opmerkingen:

 1. Je hebt er een volger bij even terug kijken daar he! Leuk pris, nu nog erbij tekenen, dat kan je zo goed! liefs Mam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig ,en nartuurlijk ga ik je volgen je moeder volg ik al en dat is leuk dus bij jouw zal het vast ook gezellig zijn ,veel geluk met je blog

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Priscilla,
  Wat een heerlijk blog heb je gemaakt. Je hebt duidelijk het creatieve gen van je moeder geerfd. Wat een leuke dingen. Ik ben weg van je scooter/fiets borduursel en de hoes voor het tablet dat jullie voor jullie moeder kochten is echt geweldig mooi gemaakt. Ik ga je volgen hoor....
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Marloees en Mirjam, wat een leuke reacties! Ik zal jullie ook volgen :)

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke actie is dit, ik heb de reclame gezien en vond het superleuk.
  Je moeder maakt gelukkig reclame voor je..maar het is de moeite waard hoor, de hoes die we al bij haar zagen is zo leuk en natuurlijk ook zo lief van jullie!!! Ik ga je ook volgen, ben heel benieuwd naar jouw belevenissen en creaties.

  xx Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk zeg !!....leuk ook een blog...ik volg je mamsie...leuk mens is dat !!...ik ga er van uit dat jij dat ook bent ...hihihi....;-)))...liefs Ria...x !

  BeantwoordenVerwijderen