zondag 26 mei 2013

Een heel leuk weekend!

Vrijdag: uit stage door naar een bedrijven toernooi bij cto'70! Dat was tot op heden de voetbal club van Nick. Lekker gevoetbald tussen de mannen, dat tempo ligt wel hoog hoor. Zeer tervreden met de 5de plaats van de 10. Gelukkig geen last van mijn knieën. Sta op de wachtlijst voor een operatie dus ben heel blij dat er geen gekke dingen zijn gebeurt!

Zaterdag: opstaan met spierpijn, maar dan ook echt overal SPIERPIJN! Weer een voetbaldag maar dit keer een kennismaking bij vv 't goy. Hier gaat nick de hoofdklasser dames 1 trainen/coachen. Heerlijk gegeten en kennisgemaakt met een leuke groep meiden. Toen was het tijd om om te kleden voor een fout feest! Daar liep ik dan: mosterdgele broek, groen geruite sokken erover heen, blauwe schoenen met fel gekleurde veters, roze lange mouwen shirt, blauw met wit geruite blouse,  groen shirt erover, oranje hoed op en blauwe bretels! Verschrikkelijke combi en dus fout... Er was een fotohokje aanwezig en de hele avond konden we onbeperkt foto's maken, heel leuk! Het resultaat een dag erna was nog leuker! Hahaha

Zondag: Een vakantie naar Frankrijk geboekt. Samen met nick voor het eerst kamperen! Op Camping Le Domaine de Ker Ys **** @St-Nic in Bretagne. Een super plek. Hopenlijk schijnt het zonnetje daar dan mooi! Binnekort kampeer spullen aanschaffen en uiteraard alvast spullen reserveren bij familie (he mam☺)! Nog even druk met school en dan genieten!

TOP WEEKEND!

2 opmerkingen:

 1. lekker sportief hoor, op die manier blijf je heerlijk lenig:)
  Je vakantie boeken is superleuk, kamperen is en blijft hier ook favoriet en zeker in Frankrijk zal dat zeker lukken!!
  Succes met de laatste afrondingen op school.

  xxEefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou zo te lezen heb jij een heerlijk weekend gehad. Je moet het ook maar durven hoor, om met die heerlijke 'foute' kleding op straat te gaan.
  Ik wens je een net zo mooie week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen